Dagarna

Dagen har varit en enda stor dimma. Mår fortfarande illa från båtresan i onsdags, och från de sena nätterna som har blivit en vana de senaste dagarna.
Nästa vecka ska jag dricka mjölk, lägga mig klockan 9, för att sedan toppa med ett springpass varje dag.




Bilder från förra helgen på karlavägen.

    
  
 

Bilder tagna från Society Club




Bikt

Igår åkte vi på en förlust på kortspelet tecken. Blossande röd i ansiktet för att det är så pinsamt berättar vi det för allmänheten ändå. Men jag lovar, det kommer aldrig hända igen ♣

russin


"du är som hon på russinpaketet Frida, glad för ingenting"
// Nathalie Liebhardt


lördag

Det var inte meningen att jag ens skulle röra mig utanför dörren igår. Men så fel man kan ha.

-Jag är sjuk Frida. Nej det går inte. NEJ.

Klockan 2300 sitter vi ändå på tåget in till stan. Vi skulle på fest på Karlaplan, på något mindre hotell. Ett par stycken hade lånat den för kvällen, och jag må säga att det var fint. Mina kullerbyttor i lobbyn och mitt gästspel som receptionist är nog ett diskussionsämne ett par veckor framåt.

När klockan närmade sig halv tre var det dags att kanske bege sig hemåt. Vi tog tunnelbanan från Stadion och hamnade på tekniska högskolan.  Fel håll. Som tur kommer det ett mötande tåg och vi hoppar på det istället.

På östermalmstorg hoppar vi av och beslutar att vi är helt ute och cyklar. Vi promenarar upp mot NK och tar en taxi hem istället...


friday

Med en enkel tulipan,uppå bemörkelseda'n. Jag har den ääran, jag har den äran att gratulera! Idag fyller en viss Nathalie Liebhardt år! Grattis gummnan ♥
Igår kväll var vi 12 tjejer hemma hos Nathalie och åt middag innan vi gick iväg och dansade loss. Det var en hejdundrande rolig kväll måste jag säga.  

image44
Hello Paris..

-.-

Godafton!

Frida har inte lagt ut någon dagens outfit idag ser jag, även fast hon lovade mig! Hade velat sett hennes sidenpyamas som hon lunkat runt i hela dagen, och tro mig, den hade ni också velat sett!

Imorgon däremot får man se på andra bullar. Då blir det festblåsa, fin skorna och lilla damväskan till. Jag kommer bli så fin, så fin. Hoppas du också blir fin Frida!
En annan detalj är ju att vi missade matchen mellan Handens junis - Vh idag. Fan. Inte. Missat. En. Enda. Match. HIttils.

Vi får ta oss i kragen helt enkelt! Imorgon..


en svordom

Jag hatar mig själv för att jag sätter mig i vissa situationer. Som nu till exempel, det är jullov och tre dagar kvar till julafton och jag sitter och skriver på ett svenskaarbete. Och varför gör jag det kan man jag undra sig. Jo det beror på att jag inte har hunnit göra det i skolan, eftersom jag har haft massa andra skitprov och arbeten som ska ha varit färdigt. Skit som alltid ska vara perfekt. Det är därför det blir som det blir. Det finns ingen tid för perfekta arbeten eller felfria prov. Alltid så höga krav när det gäller skolan vilket leder till en jäkla prestationsångest eller besvikelse om det inte blir så bra som jag vill att det ska bli. Det är väl en strävan som jag har om något, vad vet jag inte.



image42
Visst är det likt Julia?

Vart tog den söta lilla flickan vägen..

Från http://tjuvlyssnat.se/

En pappa sitter bredvid sin tonårsdotter och diskuterar.

Pappan: Jag såg ju cigarettpaketet i din väska? Du ska inte röka.
Dottern: Det var inte mitt paket!
Pappan: Sluta ljug för mig, det luktar rök om dig nu också?
Dottern (nervöst): Jag ljuger inte, jag röker inte, jag hatar cigaretter!
Pappan (argt): Sluta ljug nu, uppträd moget och var ärlig mot mig. Om du inte är ärlig mot mig i fortsättningen drar jag in din veckopeng och du får inte följa med på klassresan i april. Nu kommer du vara helt ärlig mot mig nästa gång du öppnar munnen.
Dottern (uppkäftigt): Jag har rökt i över ett år, haft sex med fyra killar och har stulit en hundralapp av dig. Jag har också snattat godis!
Pappan blir helt tyst.
Dottern (pedagogiskt): Att jag gjort detta innebär inte att jag inte älskar dig, det är bara en del av tonårsupproret, att förbjuda mig att åka med på klassresan skulle säkert påverka mig negativt och vem vet vad som händer då, jag kanske blir en värdetransportrånare när jag blir äldre! Det vill du väl inte??
Pappan: Fyra killar?!
Dottern: Va?!
Pappan: FYRA killar?!
Dottern: Äh, släpp det..

Spontant

Jag gillar att göra spontana saker. Till exempel som igår då vi pang-bom åkte iväg på fest efter träningen. KFS hade julfest och dit skulle vi, vilket innbar jag, Sara och Nathalie. Inte helt oväntade träffade jag Julia där som jag inte hade träffat på en mycket lång tid. Väldigt kul. Det var hursomhelst en rolig kväll. Jag somnade med ett smile på läpparna. Imorse när jag vaknade var jag trött och det resulterade till att jag inte har gjort det jag borde gjort idag, nämligen handlat julklappar. Tur att det kommer en morgondag också.

Rättelse

Tidigare i bloggen har vi nämnt Toffel-Sebbe. Detta har vi nu fått ångra efter slag och sparkar i skolan igår. Så vi ber väldigt mycket om ursäkt, och hälsar

Jag-tofflar-lagom-mycket-när-det-behövs-Sebbe, välkommen.
Välkommen!


image40

Nu

Dag :19 december.
Tid: 16:06

För exakt ett år sedan satt jag här, på den här stolen, hemma i köket och funderade på vad jag ville göra med mitt liv.
För exakt ett år sedan hade jag en överlycklig vän som var helt förtrollad av en magiker. Han kastade gnistor omkring sig och hon fick dom på sig.
För exakt ett år sedan träffade jag min pappa som vilken vanlig människa som helst.
För exakt ett år sedan bestämde jag mig för att bli din klasskamrat Frida,
och för exakt ett år sedan visste jag att det kunde vara ett av de bästa valen i mitt liv. 

Exakt nu vet jag vad jag ska göra med mitt liv.
Exakt nu vet jag att även magiker kan vara svin. Jag ångrar mig djupt att jag lät dig förtrollas.
Exakt nu vet jag, och har jag insett, att jag har träffat min pappa tre gånger det här året.
Exakt nu vet jag, med största vetskap, att det är bland de bästa valen jag gjort i hela mitt liv. Att välja att bli din klasskamrat, samtidigt som jag är så mycket annat för dig, är stort.
Du är någonting utöver det extra.


Saker som jag gillar

 Vi har nu gått igenom vad man kallar den värsta terminen på gymnasiet. Andra året på gymnasiet, Höstterminen. Mitt hår reser sig när jag tänker på det. Men nu är det slut, en dagar kvar sen tänker Frida leva loppan i tre veckor. Skönt med nya lokaler till vårterminen.
Det gillar jag.
Igår hittade jag och Nathalie ett övergivet tv-spel i skolan. Två kontroller, ett fotbollsspel.. det var bara att gå dit och trycka på play och börja spela. En blick räckte sen satt vi bänkade framför tvn. Efter en liten stund kommer då herrarna som ägde detta spel. Det slutade med att vi fick låna spelet eftersom vi blev besatta. Nu har vi fått ett par playstationsvänner.
Det gillar jag.

image37
  Fulingarna.. ♥

..



"Var inte ledsen lille vän, en vacker dag är vi också avundsjuka på oss själva"




jupiter träder fram

Det som har hänt är ingen nyhet, och vad som nu kommer hända har jag ingen aning om. Jag bryr mig faktiskt inte och jag orkar inte heller kämpa mer för att det ska bli någonting bra utav det. För hur mycket positivt har det egentligen funnits? Och hur mycket är egentligen värt att minnas?
Jag vet innerst inne att mitt val är rätt och att jag aldrig någonsin mer kommer ångra mig. För jag har nu insett hur detta har nått botten.
Botten är, och förblir, nådd.  



image34

den mest klockrena person som yttrat sig här

"Namn: det märker ni
OJ....tror inte jag har sett en mer precis defination på ordet "tjejig". Två flickor som snyftar över hur tjocka de är, trots att de ser ut som guds gåva till männen, bilder på carrie bradshaw och bingo rimér...Lägg därtill att ni stoppar jumbolökar i näsan, vilket ioförsig inte är så kvinnligt, MEN, ni vet ändå vad blommorna heter. rspekt. Lägg därtill att Nathalie endast vill ha snygga kompisar, vilket hon inte har förstått är att ju fler fula kompisar hon har desto mer super jävla skitsnygg anses hon då vara i det gänget. Att ni dessutom står för 43% av stadens telefonsamtalstid, så har ni faktumet tjejer att ni ärextremt tjejiga. Grattis! "

Konstigt nog har vi alltid konstaterat att vi är de mest grabbiga i den här staden. Men din åsikt kräver en eftertanke. Haha, fast trots allt, vi är ju ändå tjejer...

Hubble



Scattered pictures
Of the smiles we left behind
Smiles we gave to one another
For the way we were

godkväll

Jag som aldrig är hemma längre (?) har inte sett preem macken som hägrar upp på min baksida. Preem mack?! Vem sa någonting om det? Vart är pizza hut? Tydligen ska det vara både och.

Mcdonalds, bensin och pizza hut. Jag kommer älska den morgonen jag öppnar fönstret för att vädra.

Söndagmorgon

Nathalie:
Den där blomman luktar ganska gott va..
Frida:
Ja (stoppar näsan i blomman), tror det är en Orkidé.
Nathalie
mmh..
Frida:
...eller du, det är visst en Jumbolök.

Nathalie kollar på mig och jag på henne i nästa sekund ligger vi över bordet med mackan i halsen och skrattar, samtidigt som Peter Jöback sjunger för fulla muggar på stereon. Godmorgon Sverige, Frida och Nathalie har vaknat.

image33


godmorgon

Match snart. Tullinge. Fan. Jag dör.

inga kommentarer

Dagens värsting:

Bussen hem och man är risig ni vet, man vill liksom inte möta något/någon/några som kan störa ens inre frid att man äntligen är påväg hem. Väl på bussen så kommer en liten pojke på som inte sett ut att göra många hyss i sitt liv, och sätter sig bakom mig och Frida. Vi tänker inte mer på det utan vi pratar på som vanligt. Helt plötsligt slutar jag prata och börjar stirra stint ut i luften som jag brukar göra när det är någonting som får mig på andra tankar. EN STANK. Och inte vilken stank som helst utan odören av en prutt. För några sekunder hoppades jag på att den skulle försvinna fort som tusan, och låta Frida fortsätta prata. Men sådant händer ju aldrig. Lukten hänger kvar och rör sig sakta emot Frida som en gammal gasläcka som tar liv. Jag driver inte när jag säger att det var den värsta stank jag känt i hela mitt liv. Min kommentar blev:
- Lisa kanske inte ser oss, ska vi sätta oss därfram?
- Ja...

Längre fram i bussen:
-Stackars pojke, man undrar ju vad han har fått i sig..

jag visar imorgon

382196-31

Lucia

Hej Emma. Okej, och alla andra.
Klockan är snart 12, och detta innebär den 13 december och lucia. Jag ska upp klockan 7 imorgon för att se det tradionella luciatåget på tv som jag, och även Frida, alltid kollar på (vågade vi erkänna idag..) Efter det ska jag snabbt som ögat iväg till skolan för att titta på skolans egna luciatåg. Det ryktas om Bonde-söker-Lucia-tema.

Idag hade Frida missat bussen som ni förstår, och jag som alltid är så tapper och aldrig missar bussen fick sitta i vårt kära centrum i en halvtimme och vänta på henne.. I en heel halvtimme! Ses vi på bussen imorgon 08.13? Nja, jag tror inte det..

ÄVEN:
Idag har vi varit hemma hos vår mentor och spelat spel. Hm..
Idag har Frida sprungit från hallstensväg till handensnärsjukhus (som för mig fortfarande är oförståligt)
Idag har vi busat i skolan och rivit de mesta saker i skolan. Vill inte gå mer in på det, men.. Det börjar försvinna saker nu...
Idag har jag funderat på vilken sitution jag satt mig i egentligen. Men jag ska klara det. Jag ska inte backa tillbaka den här gången igen. Den här gången är jag stark. Pippi Långstrump & Linda Bengtzing typ.

och det blir vara värre..

F: Det har varit en konstig dag. Allt började med att jag tappade min mascaraborste i toaletten. Det fortsatte med att jag kom på att jag hade missat bussen. Jag hade en egen busstabell i huvudet och gick efter den, tills jag inser att bussen faktiskt inte alls går utan att jag har missat den. Nathalie stod och väntade på mig i Haninge Centrum med en mobil som är ur funktion. Varken mamma eller pappa var i närheten och kunde skjutsa mig. Nästa buss skulle gå om en halvtimma. Utan att tänka sätter jag igång och börjar springa. När jag kommer till Vegabaren är jag helt död. Det slutade med att jag sprang till Handens närsjukhus och tog bussen därifrån upp till centrum. Från Vega till Handens närsjukhus på 14 minuter i strumpbyxor, skinnjacka och små skor, jag var död! När jag sedan mötte Nathalie trodde hon att jag var påtänd. Ingen springer desperat efter bussen på morgonen. Bortsett från mig då..


Dagens bästa kommentar:
(under geografiprovet)


" Så man skulle kunna säga att Hiv-mannen egentligen är en dålig aids-man..?"

// Marcuz


bikt

Gode Gud, idag har jag syndat.

Precis som igår.



 


Soulmate

F: Jag och Nathalie la precis på telefonen, 1 timme och 50 minuter! Även fast vi har varit med varandra sen klockan tjugo över nio imorse finns det väldigt mycket att prata om. Även fast vi träffas varje dag och pratar i telefonen när vi inte är med varandra tar det aldrig slut. Det finns alltid något att prata om och ändå umgås vi i skolan, på träningarna och på helgerna, ja i stort sett hela tiden. Varför frågar sig många, sitter ni ihop eller? Svaret är enkelt. Vi trivs med varandra, vi gillar att vara med varandra. Vissa människor verkar ha svårt att förstå det. Jag tycker synd om er. Den vänskap vi har är ovanlig, så lägg av med att säga dumma kommentarer och irritera er på vår vänskap.

"Jag har hellre en snygg kompis än flera fula"
/
Nathalie

image28

Update: Vi tog ett till samtal nu på kvällen på 90 minuter. Det var mysigt..

Star wars

Idag satt jag och Nathalie på lektionen och kollade på kläder i mer än en timma. Vi tyckte vi var förtjänta den tiden efter allt slit i skolan. Att båda vi kammade hem varsitt MVG på ett samhälle/ekonomiarbete är stort. Speciellt med tanke på hur mycket vi har klagat och suckat på det här värsting arbetet. Little miss nerdy.

Dagens hjälte: Nathalie. Du, precis som mig, hatar när folk trampar dig på tårna. Istället för att klaga över smärtan och blåmärket putsar du dina skor och trampar tillbaka. Det gör mig glad.


varför inte

Förra årets mest omtalade älvdans är tillbaka. Denna gång i en tappning med våran debut artist Frida. Eller varför inte, SBN-Frida.

Krogen here she come!

http://www.elfyourself.com/?id=1275765152

Surprise

Imorgon hade jag tänkt att köpa en överraskning till Frida.
Om ni håller tyst om det så kan jag berätta att det är en SBN-biljett. Det ska bli så himla kul, och jag vet att det kommer uppskattas av Frida såå mycket! Att få springa runt i korta hotpants och en BH som syns igenom linnet, det är underbart. Eller varför inte tala om det spännande tåget som bildades på vissa av dessa fester. Det var längesen man var med i ett sådant tåg!
Har hört att det förekommer även på krogen än idag.. Men det kan väl knappast vara sant..?

That's just me

N & F: Under kvällens lopp har vi konstaterat att vi inte alls är som alla andra. Med andra menar vi tjejer i vår egen ålder och till och med lite äldre. Tjejer som lägger ut sig och skickar bilder, på både sig själv och på sin egna kropp, till någon av det motsatta könet ska inte förvänta sig någonting mer än att han stirrar sig blind på den kroppsdel som man zoomat in. Slitz och andra tidningar som arbetar med tjejer som viker ut sig, är någonting vi inte säger någonting om. De har professionella fotografer och modellerna får faktiskt betalt. Däremot är egna hemtagna webcambilder, överskickade på msn, är någonting som bara är äckligt.

Helt enkelt: Sluta dröm om chefsjobbet på företaget du vill arbeta på. Du får istället nöja dig med receptionistjobbet.

image27

En misslyckad pose

Dagens va?!  Dina puppy-ögon och öppen mun. Nej, den kombinationen ser inte snyggt ut så lägg av med det och sluta skämma ut dig själv. Det är ren skadeglädje..

image26
Gissa vem?

blod, svett och tårar(?)

F: Jag kan däremot säga att det var svettigt. Åkte på stryk ett antal gånger och blev nermejad. Fick även uppleva världens sämsta sarg. Jag vet inte hur många gånger den ramlade och gick sönder. När jag skulle fixa till den och sätta ihop den under matchen kommer domaren  fram till mig och säger stöddigt "Ni måste ju sätta ihop sargen med dom har svarta gummigrejerna. Det är därför den ramlar hela tiden" Jag ger han en blick som heter duga och muttrar surt "Säg inte det till mig, det är inte jag som har byggt ihop den" och går därifrån med bestämda steg. Bakom mig hör jag Nathalies fnitter och domarens "nej, nej..jag menade inte..."  Ärligt talat, jag trodde inte ens man hade kvar sådana 80-tals sarger längre. Men jag hade fel, Tumba har dom!

Kille 19år, mustasch, blattesvenska
- Ursäkta, ursäkta..
Frida
(lalalala, hör inte..)
Kille
- Ursäkta, vilka fiina ögon du har
Frida
(biter hårt i tungan och släpper inte blicken från planen)
Nathalie
- hahah (ligger på golvet och asgarvar)
Frida
- (väser) Håll käften Nathalie, håll bara käften

image24
(2005, back in the days)

.

Dagen i all ära har tillbringats på Tumba gymnasium. Iklädd en äckligt stor matchtröja, som även var brandorange, så var det kul. Inge mer, bara kul! Har inte speciellt mycket mer att säga,

Så för att bryta trenden och kanske visa min mer seriösa sida, så ska jag tillägna dagens inlägg med att vara tyst.

Dilemma

F: Jag tar genast tillbaka att min söndagsångest är mildare än vanligt. Tack vare att vi ska till Tumba imorgon måste jag gå upp kl 6. Det här betyder att min skönhetssömn på 8 timmar är förstörd, jag kommer ha en bad-day imorgon. Hur ska jag lösa det här i-landsproblemet då? Jag har tre val..
1. springer omedelbart och borstar tänderna, slänger mig i sängen och sätter på mig min ögonmask
2. kopplar av, kollar ett avsnitt Sex and the city, äter lite godis och helt enkelt skiter i min framtid
3. vaken hela natten och dricker litervis med latte....

Tametusan..

image23

min dag

N: Den här dagen har varit helrutten. (Fast jag vet hur den skulle kunnat blivit bättre, men det finns ingenting jag kan göra åt)

Idag har jag ätit:
Chipspåse
Godispåse
Sen frukost
Lussebulle
Två korvar
Chokladkalender
dampar
Chokladpinne

Och det är vetenskapligt bevisat på vem som har gjort så att mina söndagar ser ut såhär, tack Frida .

Sunday, bloody sunday

F: Det faktum att en troende är lyckligare än en skeptiker säger inte mer än att en berusad människa är lyckligare än en nykter.

Min söndagsångest är mildare än vad den brukar vara. Imorgon ska vi till Tumba Gymnasium och spela skol-SM, vilket betyder att vi slipper lektionerna. Jag vet inte vad som är bäst, att slippa dra sig till skolan (och allt vad det innebär) eller spela innebandy hela dagen?
image22

RSS 2.0