retro

Busshållplats 830, Handenterminalen
Inristat 2006


NATHALIE ♥ FRIDA
4 - ever

sucker

Annars då, Wictor flyttade till Mora igår för att satsa på sin hockeykarriär
Louise fyller 19 idag, tjaatjing
Idrottsgalan var ett äventyr
Mat är livet
Tre stora S.. Skola Stress & Slit.

tur att shopping, skratt, snopp och sprit finns..
he he he..



Ψ

Ansgar & Evelyne

Vår vänskap är som en kentlåt.

En beroendeframkallande drog


generation x

Idag har vi vässat våra hjärnor och gjort något galet, egendomligt och enastående...

På tisdag är det premiär


2008

Årets
..sms (samma dygn) 03.05 Andreas Beckius "Väl för hjälpen. Efterson seban tronefe på det måste det ju sätt trovårdgu ut?!........ :) 06.07 Frida Andersson "Vi lovade..snälla. Kom nu"
..låt ... "ingeeeen vind kan blåsa omkull oss nu, wooohoouu, dom kan kalla oss fula men aldrig för grå. Och vi går hjärta mot hjärta mot solnedgången som vi ohooh har byggt med papper och med lim, och den här världen kan ingen ta ifrån oss uuuhh" och såklart, Bleeding love med Leona Lewis (känn ironin)
..skräll vår debut i handbollen slog ganska hårt i Haninge
..outfit går till den levande påsen med high heels på Lars Winnerbäck
..hysteri äh kom igen Haninge, det var bara ett spratt i tre månader
..vurpa går till Nathalie som slog omkull på ändan utanför skolans ingång och blixtsnabbt reste sig upp som om jag inte skulle sett något. Jeansen sprack dessutom..
..citat går till Malin,
"Jag fick IG på alla rörlighetstester... förutom den där man skulle ha rak rygg"
..bok Fettpärlan
..bakissöndag fest hemma hos Nathalie lördag. Söndag betyder städa och panta. När vi ska gå ner till Coop möter vi grannarna och i samma ögonblick som vi går förbi dem går kassarna sönder och alla flaskor och burkar ramlar ut. Så oskyldiga, fruktansvärt oskyldiga... På Coop tröstade vi oss med en glass och spanade på A.
..bloggkommentar  "OJ....tror inte jag har sett en mer precis definition på ordet "tjejig". Två flickor som snyftar över hur tjocka de är, trots att de ser ut som guds gåva till männen, bilder på carrie bradshaw och bingo rimér...Lägg därtill att ni stoppar jumbolökar i näsan, vilket ioförsig inte är så kvinnligt, MEN, ni vet ändå vad blommorna heter. respekt. Lägg därtill att Nathalie endast vill ha snygga kompisar, vilket hon inte har förstått är att ju fler fula kompisar hon har desto mer super jävla skitsnygg anses hon då vara i det gänget. Att ni dessutom står för 43% av stadens telefonsamtalstid, så har ni faktumet tjejer att ni är extremt tjejiga. Grattis! "
..bild

this is a kodak moment

RSS 2.0