Frida-y

F: Kommer hem och möts av att hela huset är julpyntat. Mamma står och bakar pepparkakor och lyssnar på julmusik. Det är ungefär då som det faktiskt slår mig att det snart är jul, 25 dagar närmare bestämt. Jag vet inte ifall mamma vill tro att jag fortfarande är 7, men hon har hursomhelst köpt julkalender till mig. High five morsan, jag tänker sitta bänkad varje dag framför tvn!

Nu ska jag ta en power-nap sen är det dags att åka till nästa träning.

SUG OCH SVÄLJ, TREVLIG HELG! ♥




08.08

Godmorgon. Fan vi börjar klockan 12 och jag är redan vaken. Har precis suttit och gjort klart arbetet som ska vara inskickat och klart idag. Men en fredagmorgon är ju perfekta timmen att skriva klart det på? Vad tänker jag med egentligen..

image21
Mcdonals ögonbryn eller ett finger, avgör själv..

Climb och die trying

F: Idag var vi iväg med Natur&Friluftsliv och klättrade på höga väggar i Västberga. "Frida, du var ju duktig ju". Ärligt talat, vad hade ni trott egentligen? Jag var spiderman. Men det betalade sig ganska bra. Har nämligen fruktansvärt ont i mina händer och armar efter två timmars klättrande. Här kommer dagen i bilder:


Jonte
image13

Idrotts-Anna & Toffel-Sebbe
image14

Wigge
image15

Nathalie
image16
Cams
image18

Spiderman
image19

Anna
image20

För att han är klockren

- Present... Vadå? Hon fick ju Zlatan.
(Zlatan Ibrahimovic svarar på frågan vad flickvännen fått i födelsedagspresent)

I skolan

hej

Hej prinsar och prinsessor, och även alla troll.
Idag har vi ätit chinamat och glass. Det var mumsigt. Vi satt där i nästan 2 timmar. Det var kul. Nathalie hittade 4 hårstrån och det fick Frida att inte må bra. Emil åt apelsiner och lis. Nathalie tyckte var synd att det inte fanns någon bea sås.
Frida försökte ragga upp massa gubbar, och det gick rätt bra. Fast det vet ju alla redan att det inte brukar vara något problem.



Dagens eftertanke.

F: Det är bara de att ytterst få personer överraskar mig positivt...


tisdag

N: Jag är sjuk, därför tänker jag fan inte vara glad idag.

För det första var det otäck musik i centrum idag, förstår mig inte på varför de ska förstöra min shoppingrunda?
För det andra blir jag irriterad över att det är förjäkla kallt ute.
För det tredje blir jag skitförbannad över att jag halkade när jag gick hem idag. Ska nog gå ut till sandlådan och ta grävskopan för att sanda lite. Att man alltid ska behöva göra allt själv!

Dagens plus: Frida såg en gammal klasskompis idag som har blivit gorgeous. Vem tror ni?

"Jag kissar på mig Nathalie..."


Dagens outfit

Nu när vi ändå har blottat oss så här mycket så varför inte bjuda in en gäst:

busted

Canada tröja: väldigt dyr 500kr
Mjukisar, hennes favortier helt klart: 400 kr
Strumpor, dammiga - En 50lapp kanske.
Hon själv: Gratis

Jag bjuder på den

F: Ja gott folk, det är Nathalie. En väldigt nykter *host* Nathalie som hittade ett par glammiga glasögon och började leka charader. För visst är det en lookalike?! Jag gillar den. Nej förresten, jag älskar bilden...

på en spännande lektion

F: En video finns, men det är tveksamt ifall den kommer publiceras. Däremot har jag en fin fin bild på Nathalie. Kan faktiskt vara den snyggaste bild som jag någonsin har sett på henne. I lördags var livet på topp. Igår gick min kropp på alvedoner och vatten. Idag har min hjärna börjat fungera igen. 
Dagens skämt: Min tidsplanering. Hur hade jag tänkt att jag skulle göra klart mitt arbete den här veckan?! Hej, mitt namn är Frida och jag är tidsoptimist.


tidsbrist

N:
Ärligt talat, det låter som jag har stoppat upp något eller någon i halsen. Hoppas jag inte blir för sjuk nu, vill ju inte missa denna underbara skolvecka!
Gårdagen kan nog vara anledningen till min underbara klang på rösten. Jag och Frida ska ta ett beslut om vi vågar lägga upp en video senare.. Men det krävs nog mycket, vi kanske kommer överrens om att det är för mycket för byn att behärska.. Ni vet ju hur vi är!

Dagens varför (?):
Pärlhalsband och rosa linnen. Hey barbie, eller varför inte, hey 2004?

svar

N: Jag har köttsår på benen efter denna hårda dag.(antagligen efter dom gångerna eiffeltornet rasade i golvet under matchen, men.. det får passera)
Och hårdare kommer dagen att bli. Jag kommer vara vaken längst. Även fastän jag ska behöva sova över tangenterna.

Dagens hej: Jag vill bara framföra att vi aldrig ska färga håret. För vi är inte bara snygga, vi är ypperligt smarta också!



Tävling avslutad: Jag är så trött så jag började leta efter fridas msn ruta bland mina bilder, så jag kastar in handduken. Och eftersom frida nu inte svarar så stor hon säkert i duschen.. Bra jobbat!

krigare

F: Jag krigade mig upp imorse för att ta mig till bussen. Vid Gullmarsplan möter jag upp Nathalie, för att sedan bege oss till Hammarbysjöstad. Här krigade vi oss igenom en träning som bestod av ryska övningar med torpeder och bomber. Själv var jag en bomb.. När träningen var slut krigade vi oss till Handen där vi möter upp vår rektor. Som två hängivna waltherselever hade vi lovat att stå med honom i Haninge centrum för att göra reklam för skolan. Efter vårat jobb tog vi oss hem och bytte om innan vi på nytt krigade oss till vår match. Med de sista krafterna kämpade vi och slet. Åkte sedan hem och kunde för första gången på dagen luta oss tillbaka och lägga ner stridsyxan.  Och nu sitter vi här och krigar igen. Vem orkar vara uppe längst? Vem somnar först..? (jag ger mig aldrig) Typiskt..


image2

scenario

Handen - Huddinge 18.45

Mitt i matchen:

Nathalie säger:
- Fan vad det är dammigt på det här golvet.. (stoppar foten i en vattenpöl)
Frida säger:
- Ja jag vet.. Och pricket över i:et så ligger det ett skitäckligt blodigt plåster där borta (pekar mot mitten)
Nathalie säger:
Det är mitt...

Inledning

Det finns överflödigt med bloggar om mode, där många dessutom inte vet vad de snackar om. Åtskilliga som skriver om vad dom har gjort idag, trots att ingen egentligen bryr sig. Något som också är väldigt populärt i bloggvärlden är ju att skriva om hur mycket man drack i helgen. Än sen, jag drack mer? Det finns alldeles för få som rör om i grytan lite, som vågar sticka ut i mängden. Av just den här anledningen skapade vi Hjärterkung. Producenterna bakom den här är ännu en gång vi två, Frida och Nathalie. Till skillnad från vår före detta blogg, svartapetter, ska denna inte gå i konkurs eller liknande.


Vi ses i dimman..


RSS 2.0